keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

2332cc kickstart

..1955cc pannun lohkon avaruksen jälkeen voisi kuvitella sen hyppäävän pukkiin...pukit olikin varattu, 2332cc pannun lohkon kimppuun oli syytä käydä. NOS jakajan akseli prikkoneen ja jousineen kiinni ja perään 094 jakaja...CB 5,5" H-profiili kanget on ollut Bugpack 84mm kammessa kiinni jo muutaman vuoden. Tästä oli helppo jatkaa kolmoslaakeri kiinni.
..ja Gene berg paketista magnum suorahampainen nokan käyttöratas oli seuraava
..ja sitten racerspacer..ja virranjakajan messinkinen käyttöratas..tällä välin Gene berg paketista oligroove nostajat lohkoon ja Gene berg paketista clyco nokkalaakerit myös...lukkosokka, neloslaakeri, öljynheittorengas ja kiila
..Kampipaketti ja Gene berg paketista GB 311 nokka Magnumrattaalla löysivät toisensa lohkon sisällä...englen nokkarasva ja ektoplasma myös pinnattomaan puoliskaan, Suffle pinnit keski pukissa ei unohtu ektoplasma vaiheessa..ja momenttiin veto...hyvin pyöri, niinkun kuuluukin. Scatin M8 pitkät pinnapultit oli illan viimeiset kiinni ruuvattavat osat. Ei huono alotus. Seuraavaa koitosta varten 2,75mm Shimmit pyttyjen alle, berg öljypohjan odottelua, T4 lauhduttimelle adapterin hommaaminen.
Berg 1,45 keinut myös kylmäsovitettiin ja ei ongelmia. Tästä on hyvä jatkaa, kun kaikki osat on tontilla.

Ei kommentteja: