keskiviikko 19. huhtikuuta 2023

HH-pannun nokkahommia

 

Jaha tarkoitus vedellä pannu momenttiin, mutta pikanen kesärenkaiden vaihto ja ennen vappua ilmestyvät neuvon kyselijät söi aikaa. No hetken ehti kuitenkin puuhata. Vielä pikku siivut lohkosta, nyt pyörii .

Nokaksi valikoitui hyllystä tuo W125 engle. Muut oli turhan väkeviä, tällä tarkoitus kuiten ajella ihan normaali ajoja.Strokerin rakentaminen vaatii aika paljon enemmän töitä, kun tavallinen moottori.
Hyllystä 2332cc pannun vanha FK43 malliksi ja vihreellä merkkailin paikat joista pitää putsailla, ettei osu kirtokankiin.
Vanhan kisanokan pyörässä oli terveisiä monelta edelliseltä rakentajalta. Ite oon laittanu pariin 30 heppaseen en muuten.

Melkein tarpeeksi ihan tussimerkkien perusteella. 2-4 pyttyjen imun kohta vaati pikkusen lisä huomiota. Helpommat olis ollu H tai I veivit tähän.


Mutta nyt pyörii nokkakin niinkuin kuuluu. Ehkä ens kerralla on öljypumppukin valittu ja FF poraus tehty. Saa vetästä lohkon momenttiin ja alkaa pohtia miten dekki osuu. 1,25-1,5 tähtäimessä, niin osuu puristukset oikeiksi.

Ei kommentteja: