maanantai 25. toukokuuta 2009

It's a wery wery long long way....

Pitkä odotus ja melkein kaikki pääsi retkelle. Puiden megasruut ovaali jäi kotiin oli perjantain penkityksessä pudonnu yks pytty pois pelistä. No 1111km välitetyllä
laatikolla viikonlopun aikana ei tunnu pahalta. Pumppu sammakko hörähti käyntiin torstaina illalla. Reissu toteutuu kuitenkin illalla saatiin päätettyä startin ajankohta klo 8 aamulla. No vieläkin oli hieman auki ketä lähtee. ABC:lle ilmesty jucca, annika, fredmüller ja nikke. Aamu oli hieno tulee hyvä reissu. Jalasjärven abc normaalisti eka stoppi. Seuraava tällä kertaa ylöjärven shelli. Siinä tankatessa hämmästytti kuinka vähän uus pannu vie kakkua. Siitä Mankulle hämeenlinnaan jätettiin koogee ja pumppusammakko siihen ja antin paksulla ja mun ovaalilla nummelaa kohti.Navikaattori opasti meidät yhtä pieleen kun muutkin, mut selvittiin silti. Ovaalin kytkin alkas taas temppuilemaan. No rullille ehdin ihan hyvin 120 heppaa 167 vääntöä on sopiva tolle kombolle. Kaitsun luona pääsi kytkintä kiristämään ja ei temppuillu koko loppumatkana ollenkaan. Illaksi takas Mankulle rillaamaan ja saunomaan. Jucan koogeeta zyzteerattiin oikein porukalla 3000€ jakaja mysteerisesti päästi öljyä läpi. Se vaihdettiin ja oltiin jo vaihtamassa sisäkurkkujakin kun selvis että idf ventureita on uusiin ja vanhoihin jostain syystä erikokosia. No ainakin saatiin sorvarille mitat nyt Ø40,8.
Lauantai aamu alkoi sateella näinköhän menee kekkerit pilalle. Mara ja Keimo Lantio oli lähteny 6:05 vaasasta mopereilla kiikalaa kohti. 30 kilsaa ennen kiikalaa alkas tiessä olemaan kuiviakin kohtia. Koko päivän tippa roikku ilmassa mutta ajot saatiin ajettua. Alueelle päästiin ajoin katsastukseen suoraan ja samantien jonoon vielä kun ei sada. Melkosesti yllätti perän pompotus. Ilmeisesti voimaa liian vähän ja pitoa ei saanu irti varovainen 15,8s Ei tää nyt ihan putkeen alkanu.
Keli pysy samanlaisena ja nikke räjäytti pumppusammakon käyntiin. Videot vielä pepin ja mankun kameroissa. Olin bäkappina ja vedettiin vanhasta muistista taas mustalla ja vihreellä rinnakkain kiikalassa. Pumppusammakon pörinästä ei paljo omaa pannua kuunneltu. Lähinnä olin aitiopaikalla seuraamassa ekaa vetoo. Ykkönen sudda, kakkonen sudda, kolmonen KABOOM, rullaus ja nelosella käyntiin ja hiekalla crossia.
KABOOM kohdassa tulipallo oli melkoinen. Varikolla näytti flektikoppaan ilmestyneen "hole in one".
Sitten päätettiinki mennä jukan kans sripille, sen vaerran oli ruuhkaa et samaan vetoon ei osuttu. Radan päästä pääsin kuitenkin aitiopaikalta yytsäämään kuinka suoraa koogee kulki. Oma veto oli lussu kun kokeilin pienemmillä kierroksilla päästä eroon pompottelusta. Niinpä vedin suoraan line uppiin uudestaan ja koitin vielä kerran. Päivän parhaaksi jäi 15,4s. Ilman hihnaa ja banzai lähdolla olis mennu 14 puolelle, mut sitä ei ilman traileria koin kaukana himaa viittiny edes kokeilla.
Kolmen maissa alkas satamaa ihan oikeesti ja lähettiin meneen. Mara, Antti ja Freetu lähti himaan ja muut mankulle samoihin puuhiin kun perjantainaki. Sunnuntaina paisti aurinko taas oikein huolella Urstia käytiin patsastelemassa muutama tunti sit syömään ja himaa kohti Klo14.
Heino reissu ja vaunu toi kotio...

..Jappe Malinin penkki nummela..ovual, koogee, antinpaksu ja pumppusammakko jossain pensiksellä
..pumppusammakkoa trailerilta..line uppiin..hole in one

Ei kommentteja: